Transport gratuit pentru toate comenzile plasate prin magazinul nostru online cu valoare mai mare de 99 RON + TVA!
Career WEICON

Cariera la WEICON

Parteneriate care durează!

In permanenta crestere


Inca din 1947, WEICON GmbH&Co. KG fabrica produse de specialitate pentru industrie. Gama noastra larga de produse include adezivi si etansanti speciali, spray-uri tehnice, paste de asamblare si vaseline de inalta performanta pentru toate domeniile industriei-de la productie, la reparatii si intretinere.

Un alt pilon al companiei îl constituie dezvoltarea, vanzarea și distributia de scule de dezizolat sub numele de marca WEICON TOOLS. Produsele noastre chimice sunt fabricate in intregime în Europa iar sculele de dezizolat sunt 100% “made in Germany”.


Relationship-without-expiration-date

Ne concentram pe incheierea unor parteneriate fara data de expirare


Cresterea constanta a companiei incepand cu 1947 nu este rezultatul unor coincidențe. Suntem mandri de nivelul inalt de satisfactie a angajatilor nostri- WEICON este unul dintre angajatii de top in categoria companiilor mijlocii din Germania deja pentru a patra oara consecutiv, conform revistei Focus Ranking- cu o fluctuatie scazuta a personalului. Multi dintre angajatii nostri si-au petrecut intreaga perioada din campul muncii impreuna cu noi, recordul actual fiind de 50 ani si 239 zile. Ne dorim continuitate in toate domeniile: Ne dorim ca angajatii nostri sa ramana la WEICON pe termen lung si sa continue sa contribuie la dezvoltarea nostra economica sanatoasa prin expertiza si performanța lor.

Harmonious-together

O atmosfera de lucru armonioasa este foarte importanta pentru noi.


WEICON este si a fost întotdeauna o companie de familie cu o orientare internaționala. Pentru noi internationalitatea inseamna de asemenea interculturalitate- persoane de diferite nationalitati lucreaza in sediul de la Muenster vorbind cele mai diverse limbi.

Interactiunea noastra prietenoasa si respectoasa este bazata pe corectitudine, deschidere, onestitate, transparenta si spirit de echipa. La WEICON usile managementului companiei sunt deschise tuturor angajatilor- 24 de ore pe zi! In compania noastra relatia este de la egal la egal utilizandu-se numele mic- acest lucru este valabil si pentru sefii de departament si pentru managementul companiei, bineinteles.

Top Quality

Calitatea superioara este crezul nostru


Cand spunem WEICON intelegem produse de cea mai inalta calitate- si exista un motiv pentru acest lucru! Testam cu grija si in mod regulat adezivii si etansantii precum si sculele de dezizolat pentru a mentine cele mai inalte standarde. In final produsele bune sunt cele care aduc satisfactia clientilor. Si acest lucru este ceea ce conteaza.

Customers-as-Partners

Consideram clientii nostri ca si partenerii nostri.


Ce ne motiveaza in fiecare zi? Ne dorim sa gasim o solutie pentru cele mai variate cerinte ale clientilor nostri! Adesea, sarcina noastra este sa gasim solutii personalizate la care ajungem colaborand impreuna cu clientul nostru. Un aspect foarte important din acest punct de vedere este: Serviciul de calitate! Oferim expertiza tehnica si chimica si suntem pasionati de oferirea unor sfaturi si sprijin penru clientii din lumea intreaga.

develop further

Suntem intr-o evolutie continua


Cine inceteaza sa se imbunatateasca a incetat de mult sa fie bun. Conform acestui motto, aspiratia noastra este de a ne imbunatati si perfectiona angajatii, produsele si procesele de lucru. Aceasta optimizare mareste calitatea si performanta produsului, ne asigura competivitatea si imbunatateste permannent satisfactia clientilor. In plus, suntem foarte bine pregatiti pentru sarcini si provocari viitoare si putem reactiona la acestea intr-o etapa timpurie.

V-am convins?


Atunci verificați dacă avem posturi libere în acest moment!