Set spray-uri de curățare

  • 11890002    |    Unitate de ambalare: 1
  • 4024596078669
    • Set curățare
Set
Disponibil numai la cerere
fără TVA | cu TVA inclus
296,91 RON

incl. TVA plus costuri de expediere

Conținut: 1 pachet/e

Livrare imediată, durată de livrare aprox. 1-3

WEICON Set spray-uri de curățare:

Setul de curățare a fost dezvoltat pentru a îndepărta chiar și murdăria cea mai persistentă- putând fi utilizat atât în aplicații industriale, cât și în diverse meșteșuguri, în lucrările din jurul casei sau în proiectele de bricolaj. În activitățile de producție, în ateliere, în jurul casei și în grădină, cele șase soluții de curățare speciale elimină toate tipurile de murdărie. Setul înlătură chiar și murdăria densă– fie că este vorba de grăsimi, ulei, amprente, pete de cerneală sau resturi de insecte – acest set conține soluția de curățare potrivită pentru fiecare tip de murdărie. Soluțiile de curățare pot fi utilizate pe orice tip de suprafață, fie că este vorba de metal, plastic, sticlă, inox, lemn, ceramică sau piatră.

Setul conține:

Spray curățare inox: Spray-ul de curățare inox WEICON are efect antistatic. A fost special conceput pentru curățarea, îngrijirea și protecția suprafețelor din inox mat sau lucios putând fi utilizat atât in interior cat si in exterior.

Soluție de curățare industrială: WEICON Spray curățare industrială este un curățitor special foarte eficient cu putere mare de curățare și certificare NSF. De uz universal, curăță și degresează suprafețele, evaporându-se fără urme. Soluția de curățare înlătură grăsimi, ulei, funingine și alte tipuri de murdărie și reziduuri.

Spray de curățare cu lămâie: WEICON Spray de curățare cu lămâie este un agent de curățare universal pe bază de alcool si extract de coajă de lămâie. Produce un efect dezinfectant care ajută la curățenia generală și dezinfecția suprafețelor.

Spray curățare contacte electrice: WEICON Curățare contacte electrice este o soluție de curățare specială pentru curățarea și degresarea eficientă și rapidă a tuturor tipurilor de contacte murdare sau corodate. Spray-ul a fost special dezvoltat pentru curățarea componentelor electronice și mecanice. Formula specială pe bază de solvenți de înaltă puritate înlătură straturile de oxizi și sulfiți, reziduurile de ardere și resturile de funingine sau rășini.

Multispumant: WEICON Multispumant este un produs de curățare puternic de uz general care nu lasă urme. Este sigur pentru mediu, biodegradabil, nu conține fosfați și formaldehide și nici substanțe corozive sau caustice.

Curățare suprafețe: WEICON Curățare Suprafețe este utilizat pentru curățarea și degresarea suprafețelor care urmează să fie lipite sau etanșate cu adezivii și etanșanții WEICON.

Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările... mai multe
Evaluări client pentru "Set spray-uri de curățare"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Set de lipire O-ringuri Set de lipire O-ringuri
Conținut 1 pachet/e
315,50 RON
Set maritim nr. 3 pentru reparatii de urgenta Set maritim nr. 3 pentru reparatii de urgenta
Conținut 1 pachet/e
8.527,84 RON
Kit de aplicare Kit de aplicare
Conținut 1 pachet/e
377,98 RON
Produse vizualizate