Transport gratuit pentru toate comenzile plasate prin magazinul nostru online cu valoare mai mare de 99 RON + TVA!

9 filiale internationale

300+ angajati in lumea larga

30+ limbi

190+ specialisti europeni in domeniul tehnologiilor de lipire

Despre WEICONInca din 1947, WEICON GmbH&Co. KG fabrica produse de specialitate pentru industria din Germania. Gama de produse include adezivi si etansanti speciali, spray-uri tehnice, paste de asamblare si vaseline de inalta performanta pentru toate domeniile industriei-de la productie, la reparații si intretinere. Un alt pilon al companiei il constituie dezvoltarea, vanzarea si distributia de scule de dezizolat sub numele de marca WEICON TOOLS.

wide range of products

O gama larga de produse


Suntem in mod special mandri de faptul ca gama noastra de produse include mai mult de 400 de produse. In acest fel putem oferi clientilor existenti si potentiali care provin din variate domenii profesionale cea mai potrivita solutie pentru aplicatia lor. Pe langa adezivii nostri de inalta calitate, gama noastra de produse include si spray-uri tehnice si lichide, paste de asamblare si vaseline de inalta performantaprecum si sculele WEICON TOOLS.


"Ne putem mandri cu o disponibilitate a produselor de 99%"

Ralph Weidling, CEOavailable worldwide

Disponibilitate peste tot in lume


Produsele WEICON sunt disponibile peste tot in lume. Firma are noua subsidiare si este reprezentata de peste 1200 de partneri in mai mult de 120 de tari. In acest fel putem sa ne oferim serviciile la nivel mondial. Mai mult, suntem prezenti la numeroase targuri nationale si internationale in fiecare an prezentandu-ne personal produsele, inovatiile si gama larga de servicii. Ne adaptam constant la cerintele in continua schimbare ale clientilor, la aplicatiile practice precum si la cerintele de mediu.


"Ne luam angajamentul sa fim la locul potrivit, la momentul potrivit si sa furnizam intotdeauna produsele cele mai potrivite."

Arash Younesi, Exportcertified employees

Angajati calificati


Numai cu ajutorul unor angajati bine instruiti putem oferi clientilor nostri cele mai bun sfaturi si serviciile de care au nevoie. In domeniul instruirii profesionale colaboram indeaproape cu Institutul IFAM din Bremen si oferim numeroase sesiuni de formare angajatilor nostri, atat celor din echipa de asistenta clienti cat si reprezentatilor nostri de vanzari.


“Sarcina noastra este de a progresa in permanenta. Numai lucrand impreuna ca echipa putem asigura satisfactia clientilor nostri.”

Vitali Walter, Sales Director Internationalintensive sales support

Asistenta permanenta in vanzari


Ne face placere sa organizam prezentari de produse precum si sesiuni de training individuale impartasind in acest fel cunostintele noastre de specialitate cu clientii nostri. Pe langa cursurile de formare oferim si alte tipuri de asistenta specializata. Cautatorul nostru de adezivi este un ajutor de nadejde in alegerea celui mai potrivit adeziv, iar prin intermediul WEICON App aveti intotdeauna la indemana toate datele despre produse.


“Motivatia noastra: succesul companiei dumneavoastra.”

Jan Pfingsten, Area Sales Managerextensive range of services

Gama larga de servicii


Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a efectua teste de lipire cu mostre de material in laboratoarele noastre de incercari astfel incat sa putem alege adezivul cel mai potrivit pentru fiecare aplicatie individuala. Pe langa sesiunile de prezentari si formare sau incercarile de laborator va oferim si multe alte servicii. Astfel pentru a putea prezenta produsele noastre intr-o maniera cat mai atragatoare in magazine, le oferim clientilor nostri diverse standuri de prezentare si rafturi precum si o gama larga de brosuri si pliante. In plus avem disponibile numeroase poze si filme despre produse, iar materialele noastre de prezentare sunt traduse in numeroase limbi.


“Sarcina noastra este de a privi afacerea prin ochii clientilor nostri.”

Martin Ligart, Researchcommitment to sports

Devotament fata de sport


De multi ani deja compania WEICON este implicata in sustinerea cluburilor si a evenimentelor sportive. In fotbal sprijinim diverse echipe atat din liga de amatori cat si din cea profesionista, cum ar fi Borussia Dortmund. In sportul de anduranta suntem implicati in sustinerea mai multor echipe si evenimente cum ar fi WEICON Tri Finish, Maratorul Orasului Münster sau concursul de alergare ‘Ökullus’.


“Muncha in echipa este cheia succesului”

Ralph Weidling, CEOFilialele WEICONProdusele WEICON sunt disponibile peste tot in lume. Pe langa sediul central din Muenster, Germania, avem noua filiale internationale si suntem reprezentati de mai mult de 1200 de parteneri de distributie in mai mult de 120 de tari. In acest fel va putem pune la dispozitie serviciile noastre oriunde in lume. Incepand cu 2022, compania JELN Imprägnierung GmbH din Schwalmtal, Germania face de asemenea parte din intreprinderea noastra de familie. Aflati mai multe despre diversele filiale aici.

WEICON Middle East

Dubai, Emiratele Arabe Unite | din 2005


WEICON_Dubai_2023.jpg

Data de 1 martie 2005 marcheaza inaugurarea primei noastre filiale, WEICON Middle East LLC în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

De atunci, mai mult de 750 de clienti sunt deserviti si asistati de echipa WEICON Middle East. Expertiza tehnica (prin instruire la Institutul Fraunhofer din Bremen-Germania), flexibilitatea precum si termenele de livrare extrem de scurte sunt doar cateva dintre punctele forte ale filialei din Emiratele Arabe Unite. Chiar si in timpul verii la temperaturi ce depăsesc +45°C peste 1 000 000 de produse WEICON au fost vandute si expediate clientilor din regiune.

Echipa WEICON din Dubai deserveste în prezent urmatoarele tari: Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Bahrain, Kuwait, Oman, India si unsprezece tari din Africa de Est. Sediul filialei se intinde pe o suprafata de aprox. 1.100 m². In Dubai pot fi depozitati pana la 150 de paleti cu produse WEICON. In acest fel putem garanta livrarea rapida si eficienta a produselor catre clientii locali.

Thorsten Lutz si echipa sa sunt responsabili pentru distributia produselor WEICON si asistenta tehnica a clientilor din intreaga regiune a Golfului. Personalul WEICON Middle East este compus din treisprezece angajati din care sase sunt reprezentanti de vanzari.


WEICON Middle East L.L.C. · Jebel Ali Ind Area 1 · P.O. Box 118 216 · Dubai · United Arab Emirates

Email Website

WEICON Inc.

Ontario, Canada | din 2008


WEICON_Canada_2023.jpg

Incepand cu 1 Septembrie 2008, WEICON este reprezentata în America de Nord de WEICON Inc. cu sediul în Kitchener, Ontario, Canada.

Furnizam produse în cele mai importante ramuri ale industriei din economia canadiana, de ex. in unitati de productie si fabrici, minerit, industria petroliera si a gazelor naturale.

WEICON Inc. dispune de un sediu cu birouri si depozit cu o suprafata de aproximativ 320 m². Mai mult de 30,000 de articole WEICON destinate clientilor din America de Nord sunt depozitate aici in 50 de boxe pentru paleti precum si pe rafturi separate.

Echipa noastra deserveste aproximativ 450 de clienti din Canada si Statele Unite, livrarea produselor realizandu-se chiar si in cele mai indepartate colturi ale acestora in numai o saptamana.


WEICON Inc. · 20 Steckle Place · Unit 20 · Kitchener · Ontario N2E 2C3 · Canada

Email Website

WEICON Türkiye

Istanbul, Turcia | din 2011


WEICON_Turkey.jpg

Din Aprilie 2011, WEICON dispune de o filiala si in Istanbul, Turcia. WEICON Kimya Sanayi Tic. Ltd. Şti. deserveste clientii nostri din zona Bosforului.

Situat intre Europa si Asia, cu milioane de locuitori, Istanbul este locatia ideala pentru stabilirea unei filiale in Turcia. De aici se livreaza produse si clientilor si partenerilor din tarile vecine.

Filiala dispune de o larga zona de depozitare. Aceasta asigura disponibilitatea permanenta a produselor garantand in acelasi timp expedierea rapida a produselor catre clienti.

Echipa filialei, sub conducerea lui Tolga Aksöz este responsabila cu asistenta tehnica și deservirea clientilor din regiune.


WEICON Kimya Sanayi Tic. Ltd. Şti. · Orhan Gazi Mahallesi 16. Yol Sokak No: 6 · 34517 Hadımköy-Esenyurt · İstanbul · Türkiye

Email Website

WEICON Romania

Targu-Mures, Romania | din 2012


WEICON_Romania_2023.jpg

Filiala din Romania a fost deschisa in martie 2012. In 2013, s-a mutat intr-o noua locatie.

Sediul WEICON Romania se afla langa Targu-Mureș, in mijlocul Romaniei inca din noiembrie 2013. Personalul de aici asigura livrarile si asistenta tehnica a numerosi clienti de pe intreg teritoriul Romaniei.

Depozitul adaposteste intreaga gama de produse Weicon ceea ce permite furnizarea rapida a produselor si flexibilitate in indeplinirea cerintelor clientilor.


WEICON Romania SRL · Str. Podului Nr. 1 · 547176 Budiu Mic (Targu Mures) · Romania

Email Website

WEICON SA

Cape Town, Africa de Sud, | din 2013


WEICON_South-Africa.jpg

Incepand din noiembrie 2013 suntem reprezentati pe continentul African de filiala WEICON SA Pty Ltd. din Muizenberg, din apropierea Cape Town.

Managerul filialei, Peter Leibbrandt, conduce o echipa de zece angajati bine pregatiti incluzand Reprezentantii vanzari din Johannesburg, Durban, Port Elizabeth si Cape Town. In acest fel suntem siguri ca clientii nostri primesc cele mai bune servicii direct de la membrii echipei noastre.

In afara de Africa de Sud, biroul nostru din Cape Towm deserveste de asemenea si tarile vecine Botswana, Zimbabwe, Zambia si Namibia.

Flexibilitatea si termenul de livrare extrem de scurt sunt punctele noastre forte care ne diferentiaza de ceilalti concurenti de pe piata. Filiala noastra se intinde pe o suprafata de aprox. 220 metri patraț, iar in depozitul din Muizenberg incap mai mult de 45 de paleti de produse WEICON. In acest fel clientilor nostri le este asigurata livrarea rapida si sigura a produselor de catre echipa noastra WEICON din zona.


WEICON SA (Pty) Ltd · Unit No. D1 · Enterprise Village · Capricorn Drive · Capricorn Park Muizenberg 7945 (Cape Town) · South Africa

Email Website

WEICON South East Asia

Singapore | din 2015


WEICON_Singapore_2023.jpg

Filiala noastra din Singapore

Sfarsitul anului 2015 marcheaza infiintarea filialei noastre din Singapore, echipa de aici fiind responsabila cu deservirea clientilor din Asia de Sud-Est.

Locatia noastra ne permite sa reactionam rapid la solicitarile din ce in ce mai numeroase sustinand astfel proiectele interesante si provocatoare din aceasta regiune.

Gratie echipei noastre, depozitului și retelei locale de distribuitori putem asigura livrari rapide si servicii personale.


WEICON South East Asia Pte Ltd · 7 Soon Lee Street · #01-11 iSpace · Singapore 627608

Email Website

WEICON Czech Republic

Teplice, Republica Cehă | din 2016


WEICON_Czech-Republic.jpg

In martie 2016 am înfiintat cea de-a saptea filiala în Teplice in partea de nord a Cehiei.

Republica Ceha este o piata foarte interesanta cu un potential economic deosebit. Țara este membra a Uniunii Europene din mai 2004. Acum, 13 ani mai tarziu, este una dintre cele mai dezvoltate natiuni industriale din Europa Centrala și de Vest. Economia cehă este puternic susținuta de industrie, în mod special de industria auto, de prelucrare a metalelor si inginerie, industria chimică și industria alimentara si a bauturilor. Acestea constituie o piata de desfacere pentru produsele noastre.

Numele filialei este WEICON Czech Republic s.r.o. iar sediul este la Teplice, în nordul Cehiei, la granita cu Germania. Locatia este administrata de managerul local Vladimir Dufek.


WEICON Czech Republic s.r.o. · Teplická 305 · 417 61 Teplice-Bystřany · Česká republika

Email Website

WEICON Ibérica S.L.

Madrid, Spania | din 2017


WEICON_Spain_2023.jpg

La începutul anului 2017, am pus bazele celei de-a opta filiale în Madrid, capital Spaniei.

Managerul filialei, Alejandro González Cámara si echipa sa sunt responsabili pentru deservirea clientilor precum si pentru identificarea de noi oportunitati in Peninsula Iberica.

Spania este una dintre cele mai importante natiuni industriale si este foarte important pentru noi sa fim prezenți în aceasta locatie. Cele mai importante ramuri economice sunt industria alimentara, a constructiei de masini si industria ingineriei mecanice. Aceste domenii se afla in prezent intr-o continua expansiune cifrele indicand o importanta crestere. Aceasta dezvoltare este propice si noii noastre filiale din Spania.


Weicon Ibérica Soluciones Industriales S.L. · Av. de Somosierra 18, Nave 6 · San Sebastián de los Reyes · 28703 Madrid

Email Website

WEICON Italia S.r.L.

Genova, Italia | din 2018


WEICON_Italy_2023.jpg

In Octombrie 2018, am fondat cea de-a noua filiala internațională în Italia.

Noua filială, WEICON Italia s.r.l., este situată în orașul port Genova de pe coasta de nord-vest a Italiei. Prin fondarea acestei noi filiale internaționale dorim să ne consolidăm și să ne dezvoltăm poziția pe piața din Italia. “Credem că ne așteaptă un viitor promițător în această țară” spune Ralph Weilding.

“Italia reprezintă o piață foarte interesantă pe care produsele noastre sunt prezente deja de câtva timp. Ea reprezintă una dintre cele mai mari națiuni industriale din lume și este foarte important pentru noi să fim acolo. Cele mai importante sectoare economice ale Italiei sunt industria constructoare de mașini, de aeronave, de vapoare, precum și industria chimică și textilă și de producție echipamente electronice.

Prin urmare Italia constituie o piață de desfacere mare pentru noi. Prin noua filială din nordul Italiei dorim să profităm de avantajul acestei situații pozitive, explică mai departe dl. Weidling.


WEICON Italia S.r.L. · Via Gelasio Adamoli, 35 · 16141 Genova · Italy

Email Website

Suntem sponsori pentru:


Sponsoring_logo-bvb_dortmund.jpg


In 2007 am inceput sa sustinem echipa de divizia 1 germana Borussia Dortmund.
 

De atunci suntem de asemenea membri ai Clubului de Afaceri 09. In 2011 am lansat ediţia speciala WEICON BVB incluzând 14 produse WEICON diferite cu design negru si galben-culorile Borussiei Dortmund. Aceasta gama de produse include de exemplu un dezizolator, un adeziv pentru lipit ghetele de sport, un spray cockpit, un curatator spumant si un produs de curatare a Trofeului Campionilor-un spray pentru curatarea inoxului.


Sponsoring_tsv-handorf.jpg


Incepand cu anul 2007 suntem sponsorul principal al echipei de fotbal TSV Handorf, din apropierea orasului Münster.


Sponsoring_logo-gs_hohenholte.jpg


Incepand cu anul 2005 sprijinim echipele de juniori ale Gelb-Schwarz Hohenholte fiind în acelasi timp sponsori ai panourilor publicitare de pe stadionul Teltheide


Sponsoring_logo-weicon-tri-finish.jpg


Incepand cu luna ianuarie 2016 suntem sponsorul principal al clubului de triatlon din Münster care ne poarta numele si anume “WEICON Tri Finish Münster". 
Cu mai mult de 250 de membri, acesta este cel mai mare club de triatlon al landului Renania de Nord-Westfalia si unul dintre cele mai de succes. Profesioniștii concureaza chiar si in Bundesliga, dar printre membrii clubului se gasesc si multi sportivi amatori, caci antrenamentele sunt mai eficiente impreuna.


Sponsoring_logo-kidman.jpg


We are main sponsor of the triathlon club Tri Finish Münster and of the triathlon for children, the KIDMAN. 
Since 2019 we are sponsor of the KIDMAN Children's Triathlon in Muenster. At the sporting event for the little triathletes, different distances are covered depending on their age. The KIDMAN took place in 2019 for the 18th time.


Sponsoring_logo-muenster_marathon.jpg


Incepand cu anul 2007, suntem sponsor al Maratonului Volksbank din Münster. 
Multor angajati ai firmei WEICON le place sportul si iau parte la maraton în fiecare an. Astfel concuram cu pana la zece echipe de stafeta la maratonul din orasul nostru. Unii dintre membrii chiar alearga intreaga distanta în fiecare an. Aceasta inseamna ca mai mult de o treime din personal a luat parte la acest eveniment cunoscut din Münster -un numar de care putem fi mandri!


Sponsoring_logo_muenster_triathlon_2022.png


Incepand cu anul 2008 suntem sponsor al Triatlonului Orasului din Münster. 
In fiecare an unii dintre angajatii nostri iau parte la acest eveniment concurand cu alti sportivi la inot, ciclism si alergare.


Sponsoring_HAWKS_CI_2016.jpg


Din anul 2014 suntem partener Silver al echipei de curse HWKS din Hamburg. Echipa care concureaza în cursele de Formula Student primeste produse din partea noastra. 
Formula Student din Germania (FSG) este o competitie internationala de design destinata studentilor care se organizeaza in fiecare an începand cu 2006. Echipe de studenti din lumea intreaga concureaza in masini de curse construcții proprii.


Sponsoring_logo-weicon_cup.jpg


Incepand cu anul 2005 angajati si prieteni ai companiei au format echipe pentru a participa la turneul anual de fotbal Cupa WEICON. 
Din doua grupe, cele doua echipe se califica pentru meciul final in care jucatorii lupta pentru trofeu. Principalul nu este insa succesul si titlul ci distracția si dezvoltarea spiritului de echipa. Cupa WEICON este un eveniment bine stabilit in agenda companiei.


Sponsoring_SCP_Sponsorenpool_Logo.jpg


Incepand cu anul 2006 suntem sponsor si partener de afaceri al SC Preußen Münster. 
Angajamentul nostru fata de echipa de divizia a 3-a este foarte important- pentru o companie din Münster este o datorie morala sa sprijine echipa locala.