Transport gratuit pentru toate comenzile plasate prin magazinul nostru online cu valoare mai mare de 99 RON + TVA!

WEICON Set de reparatii tevi si conducte

pentru reparații de urgență la conductele și țevile deteriorate

Codul produsului: 10055740
|
EAN:4024596064914

183,23 RON*

Conținut: 3.5 m x 10 cm (183,23 RON* / 3.5 m x 10 cm)

Disponibil, timp de livrare: 1-3 zile

Informații despre produs

Set pentru reparatii de urgenta a conductelor si tevilor defecte si deteriorate | certificat de aprobare pentru apa potabilă

Setul este ideal pentru reparatiile de urgenta ale tevilor si conductelor defecte si deteriorate. Contine un Repair stick Otel, o banda speciala pentru reparatii din plastic ranforsat cu fibra de sticla, instructiuni de utilizare si o pereche de manusi de protectie. Banda de reparatii este impregnata cu o rasina speciala si activata prin contactul cu apa. Setul de reparatii tevi poate fi utilizat fara a necesita unelte sau scule aditionale, fiind utilizat pentru etansarea permanenta si eficienta a crapaturilor si scurgerilor. Se foloseste rapid si usor si prezinta excelente proprietati de aderenta, rezistenta la presiune inalta si rezistenta la agenti chimici precum si rezistenta la temperaturi de pana la 150 °C. In 30 de minute banda este complet intarita si capabila sa suporte sarcini. Datorita proprietatilor materialului din care este confectionata banda, flexibilitatii inalte si modalitatii simple de aplicare, acest set de reparatii este in mod special potrivit pentru etansarea scurgerilor de la nivelul coturilor, pieselor in T sau a spatiilor dificil de accesat. Poate fi utilizat pe diverse tipuri de suprafete cum ar fi inoxul, aluminiul, cuprul, PVC, polietilena, polipropilena, multe materiale plastice, fibra de sticla, beton, ceramica si cauciuc.

Informatii
  • Repair Stick Multi
  • Bandă de reparații
  • Instrucțiuni de utilizare
  • Mănuși

Va rugam sa introduceti o adresa de email valida
Va rugam sa introduceti o intrebare valida
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nu a fost adresata nici o intrebare pana acum

0 din 0 recenzii

Lăsați o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Siguranta produselor

Danger H317 - May cause an allergic skin reaction. H319 - Causes serious eye irritation. H334 - May cause allergy or asthma symptoms or breathing difficulties if inhaled.