Transport gratuit pentru toate comenzile plasate prin magazinul nostru online cu valoare mai mare de 99 RON + TVA!
Company Guideline

Company GuidelineWEICON is a family-run company in its third generation. In order to retain the entrepreneurial success of WEICON GmbH & Co. KG and to continuously expand it, the Management has developed the following quality guideline. The satisfaction of our customers and employees has been our trademark for more than 70 years and the most important objective for WEICON.

worldwide

Worldwide (Peste tot in lume) 


Totul a inceput in Muenster in 1947 De atunci ne-am aflat pe o cale ascendenta. Pe langa faptul ca avem noua subsidiare internaționale in Dubai, Canada, Turcia, Romania, Africa de Sud, Singapore, Cehia, Spania si Italia colaboram si cu companii paretenere din mai mult de 120 de tari din intreaga lune.

warranty

Warranty (Garantii)


Cand spunem WEICON intelegem produse de cea mai inalta calitate- si exista un motiv pentru acest lucru. Efectuam cu regularitate testari ale produselor chimice si ale sculelor noastre pentru mentinea standardelor noastre inalte de calitate. Pentru ca numai un produs bun poate asigura satisfactia clientilor. Si aceasta e lucrul care conteaza cel mai mult pentru noi!

Company Guideline experts

Experts (Experti)


Ne pricepem la ceea ce facem Expertiza noastra profesionala este una dintre cele mai importante caracteristici emblematice si o importanta conditie preliminara pentru succes. Noii membri ai echipei au ocazia de a fi instruiti in Bremen la IFAM (Institutul Fraunhofer pentru Tehnolnologii de productie si materiale avansate) devenind astfel specialisti in domeniul tehnologiei de lipire.

Company Guideline environmental awareness

Environmental Awareness (Sustenabilitate)


Pentru ambalajele sculelor WEICON TOOLS utilizam carton in loc de plastic. Iar in cazul produselor noastre chimice avem grija sa fie utilizate numai ingrediente care respecta cerintele de securitatea si sanatate in munca precum si reglementarile de protectia mediului Astfel ca industria produselor chimice si protectia mediului nu sunt incompatibile. Ne concentram de asemenea pe utilizarea sustenabila a adezivilor

Company Guideline employees

Employees (Angajatii)


Suntem o echipa! Si acordam o importanta deosebita atmosferei de la locul de munca-de la stagiarii aflati in practica la managementul companiei, toti lucreaza intr-un mediu relaxat si plin de respect. Nu este vorba aici doar de structura organizaționala liniara, ci si de multiple beneficii acordate și evenimente la care participa membrii echipei WEICON, ceea ce îi face sa se simta respectati si apreciati

Company Guideline innovation

Innovative (Inovatie)


Adesea ne aflam în situatia de a oferi solutii la aplictții individuale. Ceea ce inseamna ca adesea trebuie sa venim cu idei noi pentru a raspunde cerințelor individuale ale clienților. Probabil cel mai mare motiv de mandrie în domeniul inovatiei de pana acum: sistemul nostru WEICON PEN, un ambalaj pentru adezivii unicomponenti usor de utilizat.

Company Guideline integrity

Integrity (Integritate)


De doua ori consecutiv (2019/220) ni s-a acordat titlul de "Cel mai bun Angajator al Anului din categoria }ntreprinderilor mijlocii" pe baza unui clasament realizat de Focus Business. In plus cea mai mare dovada a saisfactiei angajaților este si rata inalta a retentiei de personal. Multi dintre membrii echipei si-au petrecut intrega cariera la WEICON, lucrand aici chiar si pana la 50 de ani.

Company Guideline corporate responsibility

Corporate Responsibility (Responsabilitate corporativa)


Compania WEICON este conștienta de responsabilitatea sa sociala si sustine activ evenimente si proiecte sociale si sportive. Aici sunt incluse de exemplu donatiile pentru scoli, case de copii sau implicarea in campanii de promovare a donarii de maduva osoasa, dar si sponsorizarea unor cluburi sportive si a unor evenimente culturale.

Company Guideline customer satisfaction

Customer Satisfaction
(Satisfactia clientilor)


In zilele noastre se pare ca nimic nu poate fi realizat decat repede sau foarte repede Dar noi, la WEICON gasim inca timp pentru furnizarea unui serviciu excelent. Impreuna cu clientii nostri cautam solutii personalizate- cu expertiza si multa pasiune. Deoarece credem ca nimic nu este mai important decat saisfacția clientilor nostri- si pentru aceasta este nevoie nu numai de produse foarte bune ci si de consiliere si servicii de exceptie!

online

Online (Prezenta online)


Suntem activi pe mai multe platforme de social media. Aceasta prezenta este la fel de importanta pentru noi ca si prezența la targuri, realizarea de brosuri sau existenta unui website propriu. Din cauza ca: Multi clienti cauta astazi informatii pe retele de socializare. Fie ca este vorba de Facebook, Instagram, YouTube sau WhatsApp- suntem intotdeauna dispnibili online.

nurture

Nurture (Cultivarea)


Stagiarii sunt viitorii nostri colegi. De aceea le impartasim cunostintele cu cel mai mare drag, le oferim instruire profesionala si in acelasi timp libertate de creatie pentru proiecte proprii ajutandui in acest fel sa devina expertii de maine. Dupa finalizarea perioadei de stagiatura le oferim stagiarilor nostri oportunitatea de a ramane pe o poziție permanenta in cadrul companiei.

need

Need (Necesitatea)


Pentru noi adezivii sunt elementul invizibil care, fara se ne dam seama, tine lumea lalolalta. De la aplicatii industriale la aplicatii casnice., la locul de munca sau in aer liber- produsele noastre sunt utilizate pretutindeni, in fiecare zi si contribuie la gasirea unor solutii inovative precum si la progresul tehnic. Fara cusaturi de sudura inestetice, fara greutate suplimentara- lipirea cu adezivi este tehnologia de imbinare a secolului 21.