Alătură-te echipei noastre de creatori de conținut!


Îți place să faci lucrurile cu proprile tale mâini, să le repari sau să le creezi? Atunci ai ajuns la locul potrivit!

Suntem mereu în căutare de parteneri care folosesc și prezintă produsele noastre în proiectele lor sau creează conținut pe care îl putem folosi. Avem cu siguranță un produs în gama noastră care vă va ajuta să vă realizați proiectul cu succes, de ex. pentru instalațiile electrice, pentru transformarea rulotei sau pentru toate tipurile de lucrări din curtea sau atelierul dvs. Aflați dacă ați fi potrivit pentru noi ca și creator de conținut sau fotograf / videograf. Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre de creatori, pur și simplu completați formularul de mai jos și s-ar putea să faceți parte în curând din echipa noastră!

Sunteți un

Vă oferim

Sarcinile dumneavoastră

Sună interesant? 


Trimiteți-ne aplicația dvs. acum! Simplu și fără angajament – dacă aveți întrebări, suntem bucuroși să vă răspundem.

Încă nu sunteți sigur? Cunoașteți-ne mai bine!


Produsele noastre nu sunt doar produse speciale pentru sectorul industrial. Ele sunt foarte utile pentru orice pasionat și pasionat DIY. Pe lângă adezivi și materiale de etanșare, spray-uri tehnice, paste de asamblare și lubrifinați de înaltă performanță, oferim și instrumente de dezizolare sub marca WEICON TOOLS.

Colaborarea cu noi este simplă și directă și suntem întotdeauna disponibili pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre produsele noastre și utilizarea acestora. Ne pasă de colaborări pe termen lung. Lucrăm cu mulți dintre creatorii de conținut de ani de zile și suntem întotdeauna fericiți să creștem împreună. Aruncați o privire la postarea noastră de pe blog  de la Ziua Influencerilor 2021.

Apropo, nu lucrăm doar cu parteneri externi, avem și proprii noștri influenceri în cadrul companiei. Puteți cunoaște angajații noștri și propriile lor proiecte DIY pe canalul nostru YouTube "WE do it – by WEICON" Doriți să aflați mai multe despre noi?