Transport gratuit pentru toate comenzile plasate prin magazinul nostru online cu valoare mai mare de 99 RON + TVA!
Awards and certifications

Premii si certificari

Excelenta in calitate, tehnologie si siguranta


Partener de calitate ai VTH


Incepand cu aprilie 2019 ne numaram printre partenerii de calitate ai Asociatiei de Comert Tehnic (in germana: VTH Verband Technischer Handel e.V.). Am intrat prin urmare in grupul celor 24 de companii care coopereaza direct in domeniul comertului tehnic din Germania, Austria si Elvetia. Asociatia de Comert Tehnic (VTH) se afla intr-o stransa cooperrare cu membrii proprii cat si cu firme industriale din diverse sectoare economice. Scopul acestui schimb intens de experienta este de exemplu optimizarea canalelor de distributie sau training-ul angajatilor in anumite domenii.


Angajator de top in categoria afacerilor mijlocii in 2023


Compania noastra este un angajator de top intre companiile de marime medie. Acesta a fost rezultatul studiului realizat de revista de afaceri Focus-Business. Am fost clasati pe locul 367 din 2800 cele mai populare companii de marime mijlocie din Germania cu 156.8 puncte obtinute si pe locul 1 in clasamentul celor mai bune companii de marime medie (mai mult de 2000!) din domeniul chimic si farmaceutic din Germania. Pentru a determina topul celor mai buni angajatori din categoria companiilor mijlocii editorii revistei Focus-Business impreuna cu platforma de evaluare a angajatorilor Kununu au evaluat profilele a 750 000 de companii cu aproximativ 3 milioane de review-uri.


Colectiv sanatos 2020


Initiativa "Colectiv sanatos" evalueaza eforturile unei companii de a oferi angajatilor sai unelte si activitati potrivite din punct de vedere al ergonomiei si sanatatii la locul de munca. Pentru eforturile noastre in promovarea sanantatii si starii de bine la serviciu am fost recent recompensati cu distinctia "Colectiv sanatos 2019" La WEICON oferim birouri reglabile pe inaltime pentru toti angajatii, abonament gratuit la o sala de sport din apropiere,tratament fizioterapeutic in cadrul companiei, asigurare privata de sanatate, biciclete, fructe si bauturi la discretie si multe altele.


Certificari ISO


Norma ISO 9001 este recunoscuta la nivel global prin faptul ca defineste cerintele pentru un management al calitatii eficient in cadrul unei companii. Incepand cu 2017 WEICON este una dintre companiile certificate in conformitate cu acest standard binecunoscut. ISO 14001 este un stadard recunoscut international ce defineste cerintele pe care trebuie sa le respecte o companie pentru a stabili un sistem eficient de management al mediului. Incepand cu 2018, WEICON este una dintre companiile certificate in conformitate cu acest standard.

Certificari

Pe baza aprecierilor acordate de angajatii nostri pe platforma de evaluare a angajatorilor kununu, WEICON a fost recompensata cu doua sigilii de calitate.


Companie de top


WEICON este o "Companie de Top" – acest lucru fiind reflectat de sigiliul de calitate acordat angajatorilor care sunt apreciati ca fiind buni pe kununu.com. Pentru a-l dobandi, o companie trebuie sa obtina un anumit numar de aprecieri iar media acestora trebuie sa fie de minim 3. Doar 3,9% dintre companiile apreciate pe kununu s-au calificat pentru sigiliul "Companie de Top"- iar WEICON face parte in acest cerc exclusivist!


Companie deschisa


Chiar si mai exclusivist este cercul companiilor care au fost distinse cu sigiliul "Companie deschisa"- iar WEICON face parte dintre acestea! Cu acest sigiliu doar 1% dintre companiile de pe kununu se evidentiaza in fata celorlalte atragand multa atentie din partea aplicantilor potentiali. Pentru a primi sigiliul de calitate "Companie deschisa", companiile trebuie sa functioneze in mod transparent, sa ofere feedback la comentariile negative sau sa invite angajatii sa faca ei insisi o evaluare a companiei.


Premiul de transfer 2018


In 2018, WEICON impreuna cu domnul profesor Joerg Becker, specialist in informatica de afaceri si echipa dansului au primit Premiul de Transfer al Universitatii din Muenster. Acest premiu se acorda pentru cooperarea de succes intre echipele de cercetare care lucreaza la universitate si parteneri externi. Titlul proiectului premiat este: “ISO 9001:2015 cu icebricks“.


Certificat de stabilitate financiara CrefoZert


In 2018, am primit certificatul de stabilitate financiara CrefoZert emis de compania de servicii financiare Creditreform. Certificatul dovedește ca WEICON face parte din cele doua procente de companii germane care au obtinut un rating de credit exceptional de ridicat. Certificatul le arata de asemenea partenerilor nostri de afaceri ca WEICON este un partener de cooperare de incredere si ca firma noastra prezinta stabilitate economica si siguranta


Un loc de munca minunat 2013


In 2013 am fost apreciati ca fiind unul dintre cei mai buni angajatori din regiunea noastra. Evaluarea a avut la baza un sondaj anonim efectuat in randul angajatilor WEICON avand ca subiecte chestiuni importante cum ar fi increderea, identificarea cu compania, spiritul de echipa, dezvoltarea profesionala, promovarea sanatatii si echilibrul munca-viata. Au fost evaluate de asemenea calitatea masurilor de resurse umane si munca de la nivelul conducerii companiei.