Transport gratuit pentru toate comenzile plasate prin magazinul nostru online cu valoare mai mare de 99 RON + TVA!
Awards and certifications

Premii si certificari

Excelenta in calitate, tehnologie si siguranta

Qualitypartner.jpg


Sigiliul de recunoaștere TOP 100 2024


Unul dintre primii 100 de campioni ai inovației: în 2024, am fost onorați pentru prima dată cu premiul TOP 100. Acest sigiliu de recunoaștere este acordat doar celor mai inovatoare IMM-uri.

Puterea inovatoare a tuturor companiilor participante a fost analizată pe baza a peste 100 de criterii din cinci categorii: managementul de top care promovează inovarea, climatul de inovare, procesele și organizarea inovatoare, orientarea spre exterior /deschiderea spre inovare și succesul inovării.


Partener de calitate ai VTH


Incepand cu aprilie 2019 ne numaram printre partenerii de calitate ai Asociatiei de Comert Tehnic (in germana: VTH Verband Technischer Handel e.V.). Am intrat prin urmare in grupul celor 24 de companii care coopereaza direct in domeniul comertului tehnic din Germania, Austria si Elvetia. Asociatia de Comert Tehnic (VTH) se afla intr-o stransa cooperrare cu membrii proprii cat si cu firme industriale din diverse sectoare economice. Scopul acestui schimb intens de experienta este de exemplu optimizarea canalelor de distributie sau training-ul angajatilor in anumite domenii.


Compania Fair 2024


WEICON a fost recunoscută ca fiind o companie echitabilă 2024 de către Inițiativa pentru companii echitabile. Inițiativa este cunoscută ca fiind cea mai mare inițiativă a angajatorilor din Germania, care se angajează în mod special pentru un mediu de lucru echitabil și durabil, în special pentru cei aflați la început de carieră și pentru tinerii profesioniști.

Top-Arbeitgeber_2023.jpg


Angajator de top in categoria afacerilor mijlocii in 2024


Suntem din nou unul dintre cei mai buni angajatori din Germania în sectorul IMM-urilor. Acesta este rezultatul unui studiu realizat de revista de afaceri Focus-Business. Am fost clasificați de șase ori la rând începând din 2019 și suntem din nou unul dintre cei mai populari angajatori de dimensiuni medii. În acest an, am obținut chiar și locul al doilea în categoria "Industrie". Companiile analizate au fost evaluate din punct de vedere al condițiilor de muncă, al oportunităților de dezvoltare, al aprecierii și al culturii corporative. Datele pentru aceasta au provenit din diverse surse, cum ar fi un sondaj online sau recenzii pe diverse portaluri online.


Angajator de top în sănătatea muncii 2023/24


Premiul regional “Angajator de top în sănătatea muncii” (Gesunder Arbeitgeber) acordat de grupul de cercetare EUPD se bazează pe Standardul de evaluare a sănătății corporative (modelul CHES) stabilit în toată Germania. Am primit premiul pentru managementul nostru excepțional al sănătății la locul de muncă. La WEICON, am stabilit un număr mare de măsuri care se concentrează pe sănătateaangajaților. Printre acestea se numără, de exemplu, birouri cu înălțimereglabilă pentru toțiangajații,un cabinet intern de fizioterapie, biciclete de serviciu și o gamăvariată de mese în bistroul propriu al companiei.


Certificari ISO


Norma ISO 9001 este recunoscuta la nivel global prin faptul ca defineste cerintele pentru un management al calitatii eficient in cadrul unei companii. Incepand cu 2017 WEICON este una dintre companiile certificate in conformitate cu acest standard binecunoscut. ISO 14001 este un stadard recunoscut international ce defineste cerintele pe care trebuie sa le respecte o companie pentru a stabili un sistem eficient de management al mediului. Incepand cu 2018, WEICON este una dintre companiile certificate in conformitate cu acest standard.

Certificari

Pe baza aprecierilor acordate de angajatii nostri pe platforma de evaluare a angajatorilor kununu, WEICON a fost recompensata cu doua sigilii de calitate.


Companie de top


WEICON este o "Companie de Top" – acest lucru fiind reflectat de sigiliul de calitate acordat angajatorilor care sunt apreciati ca fiind buni pe kununu.com. Pentru a-l dobandi, o companie trebuie sa obtina un anumit numar de aprecieri iar media acestora trebuie sa fie de minim 3. Doar 3,9% dintre companiile apreciate pe kununu s-au calificat pentru sigiliul "Companie de Top"- iar WEICON face parte in acest cerc exclusivist!


Companie deschisa


Chiar si mai exclusivist este cercul companiilor care au fost distinse cu sigiliul "Companie deschisa"- iar WEICON face parte dintre acestea! Cu acest sigiliu doar 1% dintre companiile de pe kununu se evidentiaza in fata celorlalte atragand multa atentie din partea aplicantilor potentiali. Pentru a primi sigiliul de calitate "Companie deschisa", companiile trebuie sa functioneze in mod transparent, sa ofere feedback la comentariile negative sau sa invite angajatii sa faca ei insisi o evaluare a companiei.


Premiul de transfer 2018


In 2018, WEICON impreuna cu domnul profesor Joerg Becker, specialist in informatica de afaceri si echipa dansului au primit Premiul de Transfer al Universitatii din Muenster. Acest premiu se acorda pentru cooperarea de succes intre echipele de cercetare care lucreaza la universitate si parteneri externi. Titlul proiectului premiat este: “ISO 9001:2015 cu icebricks“.


Certificat de stabilitate financiara CrefoZert


In 2018, am primit certificatul de stabilitate financiara CrefoZert emis de compania de servicii financiare Creditreform. Certificatul dovedește ca WEICON face parte din cele doua procente de companii germane care au obtinut un rating de credit exceptional de ridicat. Certificatul le arata de asemenea partenerilor nostri de afaceri ca WEICON este un partener de cooperare de incredere si ca firma noastra prezinta stabilitate economica si siguranta


Un loc de munca minunat 2013


In 2013 am fost apreciati ca fiind unul dintre cei mai buni angajatori din regiunea noastra. Evaluarea a avut la baza un sondaj anonim efectuat in randul angajatilor WEICON avand ca subiecte chestiuni importante cum ar fi increderea, identificarea cu compania, spiritul de echipa, dezvoltarea profesionala, promovarea sanatatii si echilibrul munca-viata. Au fost evaluate de asemenea calitatea masurilor de resurse umane si munca de la nivelul conducerii companiei.