De la plastic la carton

Ambalajele WEICON TOOLS


Modificarea tuturor ambalajelor WEICON TOOLS


Pe langa sortimentul de produse chimice, gama WEICON cuprinde si sculele de dezizolat WEICON TOOLS. Incepand cu anul 2020 abia daca au mai ramas in depozitul nostru ambalaje din plastic. In viitor toate sculele noastre vor fi ambalate in cutii de carton reciclabil.

Trecerea la noile ambalaje este un proces treptat care va necesita timp.


De ce eliminam plasticul


Oceanele sunt pline de reziduuri din plastic iar planeta noastra sufera. Prin urmare trebuie sa punem sub semnul indoielii modul actual de viata. Mai ales companiiile au responsabilitatea sociala de a revizui si optimiza procesele in favoarea mediului. Prin urmare daca trecerea de la ambalajele de plastic la cele carton, fara a afecta functionalitea acestora, este posibila, de ce nu am face acest pas pentru binele naturii?

Datorita acestei schimbari economisim mai mult de sase tone de plastic in fiecare an.


Intodeauna local


Nu este un lucru nou, dar totusi unul demn de mentionat in contextul schimbarilor climatice si al protectiei mediului: sculele noastre WEICON TOOLS sunt produse in intregime in Ascheberg, in apropierea orasului Muenster. In aceste vremuri in care marile companii si-au mutat unitatile de productie in Asia acest lucru este unul destul de rar. In Ascheberg sculele WEICONTOOLS sunt produse aproape in intregime cu resurse proprii. Chiar si produsele defecte nu sunt aruncate ci retopite si reutilizate in procesul de productie.

Prin urmare ne tinem de cuvant a tunci cand promitem "produse cu efecte minime asupra mediului-made in Germany"


Industria produselor chimice si protectia mediului nu sunt incompatibile


WEICON este o companie de marime medie care fabrica produse de specialitate pentru industrie. Oferim spray-uri tehnice, vaseline, paste de montaj precum si adezivi si etansanti. Multe din aceste produse contin solventi si, la prima vedere, par sa nu contribuie la protectia mediului. Cu toate acestea, multe persoane nu stiu ca adezivii pot constitui solutii de dezvoltare durabila. Din acest motiv am dori sa va oferim mai multe informatii referitoare la acest subiect.

Cititi mai multe despre modul in care lipirea cu ajutorul adezivilor contribuie la sustenabilitate