Transport gratuit pentru toate comenzile plasate prin magazinul nostru online cu valoare mai mare de 99 RON + TVA!

Politica de anulare


§ 7 Politica de anulare

In calitate de consumator, in conformitate cu sensul articolului § 13 BGB, adica de cumparator care face o achizitie in scopuri care nu sunt in mod predominant nici comerciale si nici nu servesc unei activitati profesionale independente, aveti dreptul de revocare in conformitate cu urmatoarele prevederi.

Dreptul de revocare

aveti dreptul de a revoca acest contract in termen de paisprezece zile fara nici un motiv. Perioada de revocare de paisprezece zile se socoteste din momentul in care dumneavoastra sau o terta parte desemnata de dumneavoastra, alta decat transportatorul a intrat in posesia bunurilor. In scopul exercitarii acestui drept trebuie sa ne trimiteți o notificare adresata companiei

WEICON Romania SRL

Str. Podului Nr. 1

RO - 547176 Budiu Mic

Tel.: +40 365 730 763

Fax: +40 365 730 764

Email: office@weicon.com

prin care sa ne informati, utilizand oricare din mijloacele legale de comunicare (de exemplu scrisoare, fax sau email trimis prin posta) despre decizia dumneavoastra de a va retrage din acest contract. Puteti utiliza formularul atasat de retur care insa nu este obligatoriu. Pentru a va putea incadra in perioada de revocare este suficient sa trimiteti notificarea referitoare la exercitarea dreptului de revocare inainte de incheierea perioadei de revocare.

Consecintele revocarii

In cazul in care doriti sa revocati acest contract va vom rambursa toate sumele primite din partea dumneavoastra, inclusiv cheltuielile de livrare catre dumneavoastra (cu excepția costurilor adiționale rezultate din alegerea unei alte metode de livrare decat cea standard oferita de noi) imediat si nu mai tarziu de paisprezece zile de la data la care am primit notificarea de revocare a acestui contract. Pentru rambursare vom utiliza acelasi mod de plată pe care l-ați utilizat în cadrul tranzacției originale, cu excepția cazului în care se stabilește altfel cu dumneavoastra; nu veți suporta in nici un caz cheltuielile aferente rambursarii. Ne pastram dreptul de a refuza rambursarea banilor pana in momentul in care produsele ne sunt returnate sau pana cand puteti furniza dovada returului, depinde care din aceste doua situatii se intampla mai repede.

Aveti obligatia de a ne returna produsele direct noua sau unei companii desemnate de noi fara intarziere si in orice caz inainte de expirarea perioadei de paisprezece zile socotita cel tarziu de la data notificarii referitoare la anularea acestui contract. Această perioadă se consideră respectată atunci când veți fi returnat produsele inainte de expirarea acestei perioade de paisprezece zile. Costurile returului vor cadea in sarcina dumneavoastra. De asemenea va trebui să suportați cheltuielile ocazionate de diminuarea valorii produselor în cazul în care aceasta diminuare se datoreaza manipularii produselor care nu este necesara pentru testarea conditiilor, proprietatilor si funcționalitații acestora.

Model formular de retur

In cazul in care doriti anularea contractului va rugam sa completati acest formular si sa ni-l returnati.

Catre

WEICON Romania SRL

Str. Podului Nr. 1

RO - 547176 Budiu Mic

Tel.: +40 365 730 763

Fax: +40 365 730 764

Email: office@weicon.com

Prin prezenta eu (*) revoc contractul încheiat de mine (*) referitor la achiziționarea urmatoarelor produse(*):

Comandate la date de (*)

primite la data de (*)

Numele consumatorului:

Adresa consumatorului:

Semnatura consumatorului of (numai in cazul comunicarii pe format hartie)

Data

(*) A se completa cu formele aplicabile

Sfarsitul politicii de anulare

(1) Dreptul de revocare nu exista

in cazul livrarii unor produse care nu sunt prefabricate si pentru producerea carora este decisiva o selectie individuala efectuata de consumator sau care au fost in mod evident personalizate pentru a raspunde unor nevoi specifice ale consumatorului (de ex. scule cu design specific), in cazul livrarii unor produse sigilate al caror retur nu este posibil din motive de protectia sanatații sau de igiena, daca sigiliul a fost inlaturat dupa livrare sau in cazul livrarii unor inregistrari de sunet sau imagine sau a unui software in pachet sigilat si sigiliul a fost inlaturat dupa livrare.

(2) Avem rugamintea sa evitati deteriorarea si contaminarea. Daca este posibil, va rugam sa returnati produsele in ambalajul original incluzand toate accesoriile si toate componentele ambalajului. Daca este necesar utilizati un ambalaj exterior suplimentar. In cazul in care nu mai aveți ambalajul original avem rugamintea sa utilizati un ambalaj adecvat care sa ofere produsului o protectie suficienta impotriva deteriorarii din timpul transportului pentru a evita reclamatiile sau pagubele ce decurg din ambalarea defectuoasa.

(3) A se nota faptul ca modalitatile mentionate in paragraful precedent 2 nu constituie o conditie necesara pentru exercitarea efectiva a dreptului de revocare.