Transport gratuit pentru toate comenzile plasate prin magazinul nostru online cu valoare mai mare de 99 RON + TVA!

WEICON B4LM

sistem de rasini epoxidice cu pulbere minerala pentru protectia la uzura, certificat alimentar

Codul produsului: 17050020
|
EAN:4024596091408

1.743,00 RON*

Conținut: 2 kg (871,50 RON* / 1 kg)

Disponibil, timp de livrare 1-3 zile

Informații despre produs

protecție împotriva uzurii și a coroziunii | certificare pentru industria alimentară | aprobare apă potabilă în conformitate cu BS 6920

WEICON B4LM este un sistem de rășini epoxidice bicomponente lichid, cu un conținut ridicat de solide ceramice fine. Acest sistem de acoperire a fost aprobat de Insistutul de Igiena din Regiunea Ruhr pentru contactul cu substanțe apoase și grase până la 70 °C. Este utilizat atât pentru protejarea suprafețelor împotriva uzurii și coroziunii precum și ca și adeziv. Acoperirea este ușor de aplicat și aderă la o mare varietate de suprafețe chiar și în cazul stresului mecanic. Această acoperire de protecție la uzură prezintă o rezistență chimică foarte bună și este potrivită pentru o mare varietate de piese cum ar fi pompele, sistemele de conveioare, șuruburile de ridicare, silozurile, rezervoarele și conductele.

Informatii
  • Spatulă
  • Instrucțiuni de utilizare
  • Mănuși
  • Rășină și întăritor

Va rugam sa introduceti o adresa de email valida
Va rugam sa introduceti o intrebare valida
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nu a fost adresata nici o intrebare pana acum

0 din 0 recenzii

Lăsați o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Siguranta produselor

Danger resin H315 - Causes skin irritation. H317 - May cause an allergic skin reaction. H319 - Causes serious eye irritation. H411 - Harmful to aquatic life with long-lasting effects. Hardener H314 - Causes severe skin burns and eye damage. H317 - May cause an allergic skin reaction. H411 - Harmful to aquatic life with long-lasting effects.