W 44 T® Multi-Spray

Unul dintre cele mai bune produse din categoria sa

USOR DE APLICAT

Cap multifunctional ce permite aplicarea la 360 de grade

PROTEJEAZA SI INTRETINE

contine substante rezistente la coroziune care protejeaza suprafetele metalice impotriva umezelii si a altor elemente corozive

INALTA ACTIUNE CAPILARA

Dizolva legaturile intre rugina si metal. In acest fel piesele din metal blocate sau ruginite pot fi desfacute.

LUBRIFIAZA SI CURATA

Agentii de lubrifiere din spray-ul W 44 T® se imprastie rapid si adera puternic la aproape toate componentele mobile. Patrunde sub grasimi,funingine, ulei si dizolva murdaria.

INLATURA APA

Gratie formulei sale speciale W 44 T® este foarte hidrofug. Prin urmare este ideal pentru protectia componentelor electrice. In acest fel se previne rapid si usor scurtcircuitarea care apare din cauza umezelii.

COMPATIBILITATE CU MATERIALELE

Gratie amestecului de uleiuri foarte pure, fara continut de rasini sau acizi, spray-ul nu ataca materialele plastice uzuale si nici materialele de etansare, iar suprafetele din cupru și alama nu se pateaza.

W 44 T® Multi-Spray - produs multifunctional cu formula speciala


Actiune capilara excelenta,combina protectia anticoroziva, înlaturarea umezelii, lubrifierea, întretinerea si curatarea toate intr-un singur produs.Utilizare versatila


W 44T® permite deblocarea filetelor, bolturilor, armaturilor și valvelor ruginite, penetreaza si dizolva rugina. De asemenea inlatura umezeala de la nivelul contactelor electrice, previne aparitia curentilor de dispersie si ajuta la pornirea motoarelor umede. W 44 T® poate fi de asemenea utilizat ca si ulei de taiere in procesele de gaurire si taiere. Uleiul elimina scartaitul la balamale, lagare, bucse si la toate articulatiile si cuplajele. Curaţa suprafete metalice murdare lasand un film subtire care va avea o aderenta indelungata pe suprafata, aceasta nefiind unsuroasa sau lipicioasa deci nu va atrage praful. Intretine si protejeaza toata gama de scule, masini, aparate electrice si mecanice de precizie asigurandu-le pe termen lung functionabilitatea.

W 44-T Spray multifunctional
ulei lubrifiant multifunctional cu 5 functii
45,94 RON* (nu include TVA)

(91,88 RON* / 1 L)

Detalii
Lichid W 44 T®
spray multifunctional cu 5 functii
110,78 RON* (nu include TVA)

(110,78 RON* / 1 L)

Detalii


Testari complexe

In laboratorul nostru principal am efectuat o serie de incercari complexe cu spray-ul nostru multifunctional WEICON W 44 T®.

Pe parcursul acestora, expertii nostri tehnici au testat modul in care poate fi manevrat, efectul si compatbilitatea cu materialele a acestui ulei multifunctional. Dupa modul de manipulare au fost evaluate rezultatele utilizarii produsului in diverse situatii Astfel au fost examinate efectul de lubrifiere, protecția anticoroziva si capacitatea de inlaturare a apei.

In cele din urma a fost testata si compatibilitatea spray-ului W 44 T® cu materialele si anume cu plasticul și suprafetele vopsite.
Aplicare


W 44 T® se poate utiliza foarte usor si rapid. Spray-ul nostru poate fi aplicat in orice directie la 360 grade. Acest lucru permite bineinteles si aplicarea deasupra capului. Spray-ul este dotat cu un cap de pulverizare universal, cu duza dubla, ceea ce permite utilizatorului sa aleaga intre aplicarea sub forma de ceata sau aplicarea unui jet precis- in functie de cerintele specifice.


Aplicare si deasupra capului (360 grade)

 

Cap pulverizabil universalEfect


Performanta de lubrifiere a W 44 T® a fost testata cu ajutorul a doua mostre de otel aflate una deasupra celeilalte. Uleiul nostru multifunctional este foarte potrivit pentru lubrifierea mecanismelor de precizie.


Aici W 44 T® a obtinut rezultate foarte bune protejand in mod eficient componentele mobile de frictiune si uzura. Pentru a testa nivelul protectiei anticorozive, metalul ce fusese tratat cu W 44 T® a fost expus timp de mai multe zile in ceata salina.

Dupa incheierea perioadei de expunere metalul nu a prezentat nici un semn de coroziune chiar si cateva zile mai tarziu. In ceea de priveste actiunea capilara si înlaturarea apei, W 44 T® a obtinut de asemenea rezultate foarte bune.


Protectia anticoroziva (incercare in ceata salina concentratie 5% NaCl)

 

Capacitate de lubrifiere (coeficient dinamic de frictiune)

Actiune capilara

 

Inlaturarea apeiCompatibilitate cu diverse materiale


W 44 T® si-a dovedit performanta si in urmatoarele teste Doar o mica fisura sub sarcina a fost detectata la nivelul suprafetei de policarbonat la +80°C pe durata unui test de 24 de ore.


Pe o suprafata sensibila lacuita nu au fost detectate schimbari dupa 2 ore la +80°C. Aici am reusit sa dovedim prin seria de testari proprii ca W 44 T® nu ataca materialele de etansare (elastomerii), precum ACM, CR, CSM, FKM, NBR, SQM, si MVQ precum si plasticele ca ABS, EPS, PA, PE, PET, POM, PP, PPO, PS, PTFE, PUR, si PVC chiar si pe termen lung.


Nici o schimbare la nivelul stratului de lac la +80°C pe o perioada de 2 ore

 

Fisurare sub sarcina foarte redusa pe policarbonat la +80°C pe o perioada de 24 de ore.


Alte spray-uri multifunctionale


AT-44 Spray multifunctional

Spray-ul multifunctional fara silicon AT 44 permite deblocarea filetelor, inlatura umezeala de pe contactele electrice si elimina scartaitul. Gratie continutului inalt de PTFE creeaza un strat protector foarte subtire pe suprafetele tratate.

  Produs

Spray feronerie

WEICON Spray feronerie poate fi utilizat pentru întreținerea tuturor tipurilor de articulatii, de exemplu la usi, garaje, ferestre sau balamale. Elimina scartaitul, reduce frictiunea, ptoejeaza impotriva coroziunii oferind astfel feroneriei o durata de viata mai lunga.

Spray contact si dizolvarea ruginii (degripant)

Spray-ul contact si dizolvarea ruginii indeplineste simultan 6 functii ceea ce face din el un ajutor indispensabil in toate lucrarile de reparatii, intretinere si service. Inlatura rugina de pe componentele blocate, asigura glisarea suprafetelor, curata suprafetele metalice si ofera o protectie indelungata impotriva coroziunii.

Top-Lub

Spray-ul WEICON Top Lub este un spray lubrifiant transparent cu putere mare de aderenta. Ofera componentelor de masini cu miscare rapidă, rotilor dintate sau rulmentilor o lubrifiere permanenta. In acelasi timp lubrifiantul prezinta o actiune capilara excelenta si o inalta rezistenta.