Sa reparam in loc sa inlocuim


Cu ajutorul produselor noastre WEICON, multe lucruri pot fi reparate iar costurile legate de înlocuirea acestora eliminate- fie că este vorba de utilizarea unor spray-uri, adezivi sau unelte. Pe aceasta pagina- împărțită în două secțiuni "Industrie si Artizanat" si "Optimizarea casei" puteti gasi o selectie de produse de reparatie si informatii referitoare la aplicatii ale clientilor, economiile reale pe care le puteti realiza si domeniile de aplicare. Pozele, brosurile si filmele video va ofera mai multe informatii despre produsele noastre.

Reparatii in industrie si artizanat

AWB_Lecksuch-Spray
Detectarea fisurilor si economisirea costurilor cu WEICON Spray detectare scurgeri de gaze

Rata medie de scurgere la nivelul sistemelor de aer comprimat in companiile industriale este de 25%. WEICON Spray detectare scurgeri de gaze ajută la găsirea fisurilor și a zonelor cu porozități într-o etapa timpurie. În acest fel sunt prevenite costurile inutile.AWB_Lecksuch-Spray
Reparațiile de urgență la nivelul conductelor și tevilor cu WEICON Set de reparatii tevi si conducte.

Pentru etanșarea scurgerilor, îmbunătățirea rezistenței structurale și creșterea grosimii peretelui, Setul de reparatii  tevi si conducte WEICON este un ajutor ideal- fie ca este vorba de plastic, oțel sau cupru. Produsul oferă o alternativa usoara la inlocuirea consumatoare de timp a sectiunilor de conducte.


AWB_WEICON A
Reparatia unei supapre cu patru cai in industria hartiei cu WEICON A

WEICON A poate fi utilizat pentru a inlatura deteriorarile cauzate de coroziune si piting la rezervoare si alte componente. Acest video prezinta acoperirea unei supape cu patru cai cu WEICON A. In acest fel, efectele abraziunii cauzate de hartie si apa pot fi eliminate. WEICON A are certificat DNV GL. Este potrivit pentru lucrari de reparatii in industria maritima.

AWB_WEICON_CBC_5
Umplerea sistemelor dificil de aliniat cu WEICON CBC

Sistemul de rășini epoxidice servește ca și inlocuitor pentru fitinguri si asigura contactul direct cu placile de fundatie. Pentru a obține o conexiune de fricțiune a rulmentului podului, suprafata macinata heterogen a betonului datorata microvirbațiilor a fost reconstuita prin turnarea WEICON CBC.

Verdampfer
Reparații pe suprafețele verticale cu WEICON Easy Mix HT 180

WEICON Easy-Mix HT 180 reprezinta o solutie ideala pentru reparatii pe suprafete verticale. Sistemul de dozare Easy-Mix face ca aplicarea adezivului bicomponent cu intarire rapida sa fie foarte usoara. Grație adezivului, evaporatorul dintr-o uzina petrochimica a fost reparat iar productia a putut fi reluata dupa numai 24 de ore.


AWB_WEICON WR2
Mentenanta unui cilindru exterior la o presa de peleti cu WEICON WR2 si WEICON Ceramic BL

WEICON WR2 este ideal pentru utilizare ca si strat de baza rezistent la uzura inainte de acoperirea finala cu rasina cu filer de siliciu si zirconiu WEICON Ceramic BL. Aceasta combinatie de produse este solutia ideala de mentenanta pentru suprafetele metalice, cum este cilindrul exterior al unei prese de peleti. Ambele produse sunt potrivite pentru reparatii la conveioare, ghidaje si suprafete glisante.


WEICON Ceramic BL

AWB _Risspruefmittel Entwickler
Verificarea nedestructiva a materialelor cu Setul WEICON de examinare fisuri

Cu Setul de examinare fisuricompus din Agent de curatare, agent penetrant si developant- materialele pot fi testate nedestructiv pentru functionalitatea lor prin procedeul contrastului de culoare. Spray-urile sunt potrivite pentru detectarea deteriorarilor pe oteluri aliate si non-aliate, fonta, fonta cenusie, fonta maleabila, suduri, materiale plastice, metale non-feroase sau materiale ceramice.
AWB_WEICON_HB300
Repararea unei placi de presa cu HB 300

Pentru umplerea cavitatilor, etansarea pompelor si repararea deteriorarilor la caroserii si componente de masini, produsul nostru WEICON HB 300 este ideal-chiar si pe suprafete verticale. Pe santierele unuia dintre clientii nostri, suprafața de susținere a unei plăci de presă de 400 kg nu mai prezenta o închidere a forței de 100%. Solutia noastră: umplerea golurilor cu HB 300. In acest fel placa de presare a putut fi fixata din nou iar vibratiile si ale pericole potentiale au putut fi minimizate. Economia de costuri fata de achizitionarea unei noi placi a fost de aprox. 35,000 €.


Reparatii pentru optimizarea casei

AWB_Repair_Stick_Aqua
Repararea faiantei cu batonul de reparatii WEICON repair stick Aqua

Un ajutor de nadejde pentru reparatiile instalatiilor sanitare, elementelor de incalzire, in ingineria electrica sau pentru reparatii barci este WEICON Repair stick Aqua. Ajuta la repararea fisurilor si gaurilor de la nivelul faiantei si a instalatiilor sanitare, etansarea scurgerilor rezervoarelor de apa si petrol sau radiatoarelor, sau la repararea panourilor electrice de conexiuni.

AWB_Contact-VA-1460
Repararea unor ochelari de soare cu WEICON Contact VA 1460

Obiectele din viata de zi cu zi care se strica nu trebuie aruncate, multe lucruri pot fi reparate rapid si usor. Gratie WEICON Contact VA 1460 a fost posibila lipirea pernutei de nas a ochelarilor de soare. Adezivul cianoacrilat cu vascozitate medie a fost ideal pentru a inta in fisurile pernutelor de nas. In plus, adezivul are eflorescenta mica si astfel nu lasa urme sub forma de pudra.AWB_Elektroinstallationsset_No.4
Casa echipata cu Setul de Instalatii Electrice nr. 4

Setul nostru de instalatii nr. 4 din gama WEICON TOOLS trebuie sa faca parte din orice trusa de scule casnica si de pe orice santier de constructii. Unealta noastra clasica pentru cele mai diverse lucrari de dezizolat, Clestele dezizolator nr. 5 este ajutorul de nadejde pentru lucrarile de zi cu zi. Este potrivit pentru toti conductorii uzuali litati si solizi. Cuțitul de dezizolat cabluri rotunde No. 13 ajuta la economia de timp si efort la lucrarile de dezizolare gratie posibilitatii de ajustare a adancimii de taiere, formei ergonomice a manerului si intervalului extins de lucru.


AWB_WEICON_HP
Umplerea gaurilor la nivelul sapei cu WEICON HP si Spatula pentru contur Flexy

Stresul zilnic cauzat de skateboarding și-a pus amprenta asupra podelei din Palatul Skaters din Muenster. Cu produsul pastos WEICON HP, gaurile de la nivelul sapei au putu fi reparate cu usurinta. Aplicarea cu Spatula pentru contur Flexy asigura o suprafata netedea care arata la fel de buna ca noua. Sistemul de rasini epoxidice prezinta o enorma rezistenta la impact dupa aplicare ceea ce ii permite sa reziste la solicitari pe termen lung.


AWB_Epoxyd-Minutenkleber
Lipirea ustensilelor de bucatarie cu WEICON Contact VA 8406 si WEICON Adeziv epoxi minut

WEICON Contact VA 8406 si WEICON Adeziv epoxi minut au un timp de intarire foarte scurt astfel incat sunt perfecte pentru repaaratii rapide. In acest fel ustensilele de lemn , de exemplu, pot fi usor reparate. Fisurile de la nivelul cutitului de branza au fost umplute cu acest adeziv cianoacrilat cu vascozitate scazuta pentru a restabili stabilitatea manerului. Pentru a fixa manerul pe cutitul de branza a fost utilizat adezivul WEICON epoxi minut.
Adeziv epoxi minut

AWB_Kabelschere_No.35
Foarfecta de cabluri nr. 35 foarte eficienta pentru instalatii electrice

Foarfeca pentru cabluri nr. 35 din gama noastra WEICON TOOLS este intotdeauna utila pentru utilizare in instalatii electrice. Gratie tocului cu prindere la curea foarfeca nu trebuie sa stea intr-o cutie de scule si poate fi intotdeauna la indemana. Aceasta permite taierea, dezizolarea si sertizarea-cu o capacitate de taiere ridicata gratie lamei din otel inoxidabil.AWB_GMK 2410
Repararea unei prelate cu WEICON GMK 2410

In aceasta aplicatie a fost reparata cu prelata de camion cu WEICON GMK 2410. Pentru suprafete mari si imbinari flexibile intre cauciuc si cauciuc sau cauciuc si metal produsul nostru GMK 2410 este solutia perfecta. Cauciucul celular, spuma PE, pielea, fetrul, materialele izolatoare, textilele, lemnul si multe plastice pot fi de asemena lipite cu acest adeziv de contact rezistent la umezeala.AWB_Fast-Bond
Fixarea plintelor cu adezivul de montaj WEICON Fast-Bond

WEICON Fast-Bond este un adeziv puternic care poate fi vopsit, sablat fiind astfel ajutorul ideal pentru sectorul DIY. Acesta ajuta la lipirea usoara a barelor unghiulare, ornamentelor si plintelor. Adezivul de montaj WEICON Fast-Bond lipeste panouri de MDF, panouri din lemn, placi aglomerate, placi fibrolemnoase si din gipscarton, beton, marmura, piatra naturale si artificiala, ceramica, ghips, metale si placi de spuma rigida.


Reparatii rapide cu Adezivii WEICON: Epoxi minut, Fast Metal si Aluminiu Minut

Mai ales reparatiile mici din jurul casei pot fi efectuate rapid și ușor cu adezivii WEICON epoxi minut, Fast Metal și Aluminiu Minut. Adezivii sunt disponibili in seringa practica dubla si pot fi aplicati fara a necesita un pistol aplicator sau alte unelte. In acest fel pot fi reparate sau lipite in cateva minute piese din lemn, metal si aluminiu.

Etansarea fisurilor si gaurilor mici cu WEICON Spray de etansare

Cu ajutorul Spray-ului de etansare WEICON se pot etansa in doar cateva minute fisurile si gaurile de dimensiuni mici. Produsul este un plastic pulverizabil si poate fi utilizat in in interior si in exterior pentru a etansa jgheaburi de acoperis, rulote, caravane, barci, acoperisuri, peretii piscinelo.


Lipirea unui mozaic cu WEICON Speed-Flex®

Adezivul cu viscozitate ridicata WEICON Speed-Flex® prezinta o aderenta initiala inalta. Prin urmare este ideal pentru lipirea unor tablouri frumoase din mozaic, mese mozaic, lampi mozaic si multe altele; cu pietre de mozaic sau cioburi vechi de lut si fragmente de ceramica se pot crea lucrari de exceptie in arta mozaicului. In plus adezivul poate fi utilizat pentru realizarea unor lipiri pe suprafete verticale inlocuind metodele conventionale de fixare cum sunt suruburile sau buloanele. Adezivul poate fi utilizat de exemplu pentru lipirea unor reclame sau a unor panouri informative pe pereti.


Intretinerea feroneriei cu WEICON Spray feronerie

Daca usile sau ferestrele incep sa scartaie este timpul pentru curatarea si intretinerea feroneriei. Pentru a face acest lucru WEICON Spray feronerie este alegerea perfecta. Nu contine silicon, rasini, acizi si solventi si asigura lubrifierea delicata, intretinerea si mentenanta tuturor elementelor de feronerie si lacatelor. Astfel se previne frictiunea, uzura si zgomotele de scartait de la nivelul ferestrelor, usilor, portilor, garajelor si balamalelor.